Chokoladekage uden æg

8-10 personer | Af Thomas Brun Larsen
 


150 g smør
225 g sukker
2 dl mælk
250 g mel
3 spsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vanille
150 g mørk chokolade, gerne Toms

100 g smør
1/4 dl mælk
125 g brun farin
50 g kokosmel
 
  Du kan med stor fordel tilsætte reven skal af en appelsin eller en citron. 
 
  Rør smør, sukker, mælk, mel, kakao, bagepulver og vanille godt sammen. Hak chokoladen i mindre stykker og bland dem i dejen.
Kom dejen i en 25 x 25 cm stor form og bag kagen i ca. 25 minutter ved 175 grader.
Lad kagen afkøle let.
Kog smør, mælk brun farin og kokosmel sammen i en lille gryde. Massen kommes på kagen og bages i yderligere 10-12 minutter.
 
Tilbage